Vandaag gelopen in Gennep de afstand van 20 KM.

Augustinuswandeltocht, voor jong en oud, op zaterdag 12  en zondag 13 september 2009 in Gennep.

Op 12 en 13 september a.s. organiseert wandelclub DVG Gennep voor de 26e keer de bekende Augustinuswandeltocht. Dit jaar is het ook mogelijk om 20 km te lopen.

Zo kunnen sportieve en recreatieve wandelaars nu een keuze maken uit vijf afstanden: 6 -10 -15 -20 of 25 km. De tocht gaat grotendeels door de bosrijke omgeving van Gennep naar Heijen. De 20 en 25 km lopers maken een extra lus door het Nationaal Park  “De Maasduinen” langs het mooie natuurreservaat het “Quin”. In Heijen is een controle- en rustplaats, waar spijs en drank te koop zijn tegen “wandelaarprijzen”. Ook is er toiletgelegenheid: “t Huuske”. 

Vanaf de rustplaats gaan alle afstanden via het vakantiepark Het Heiderbos, waar ook een controle is, terug naar de startplaats in Gennep. De routes zijn allemaal voorzien van duidelijke bewegwijzering en er is tevens van elke route een beschrijving verkrijgbaar bij het startbureau. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

Startlocatie is Het Buurthuis “Van Ons”, Norbertplein 3, 6591XA in Gennep.

De starttijden voor beide dagen zijn: 25 km van 08.00 uur tot 11.00 uur. 20 en15 km van 08.00 uur tot 12.00 uur. De 6 km en 10 km van 08.00 uur tot 14.00 uur.

Deze tocht word ieder jaar begin september uitgezet door de wandelsportvereniging  DVG GENNEP en is perfect.Ik ben vroeg van start gegaan en het was zwaar bewolkt en regenachtig daarom ben ik goed doorgelopen en heb niet zoveel foto`s gemaakt.Wilt U meer foto`s uit dit gebied zien kijk dan naar de mappen De Duvelskuulroute, Rivierduinenroute, Broeders Bosroute. Deze route`s liggen allemaal in dit gebied. 

 

Wandeltocht St.Augustinus (Gennep).                                                   

Advertenties