Zondagochtend vroeg opgestaan en naar Swalmen gereden door de dichte mist om daar met een groep van 7 personen een wandeling te maken van 15 KM langs het riviertje de Swalm en de daarom heen liggende natuurgebieden Groenewoud en de Hout.

2

De prachtige omgeving valt bijna niet te beschrijven en ik hoop met de door mij gemaakte collages een indruk te geven. Verder heb ik in 2008 ook een wandeling gemaakt in dit gebied en de beschrijving van die tocht en de foto`s kunt U vinden op mijn blog.

3

Tijdens deze wandeling kwamen we ook veel prachtige werkstukken tegen van kettingzaagkunstenaar Roel van Wijlick. Ze zijn werkelijk schitterend.Voor meer informatie zie : http://www.boomtotbeeld.nl/

4

We hebben een prachtige wandeling gemaakt door een schitterend natuurgebied en ik kan iedereen dan ook aanraden om eens een wandeling te maken langs de Swalm. Helaas kan ik jullie van deze tocht jammer genoeg geen beschrijving geven maar er zijn in Swalmen diverse wandeltochten uitgezet en die kunt U allemaal vinden op internet. Gewoon wandelroute`s Swalmen in typen en dan vind U ze wel. Alvast veel wandelplezier toe gewenst.